Untitled
08 nov 2016
week 177: 28 oktober t/m 3 november

Bas, Laura en ik zijn op 28 oktober bij Agnes, Lisa en Tim op bezoek geweest. Bas, Laura en Tim hebben heel fijn gespeeld. We hebben boodschappen gedaan en thuis hebben Bas en Laura een heel mooi huis gebouwd van de Duplo. Na het avondeten zijn we samen met oom Tom, tante Maartje en Eline naar het centrum geweest voor de Halloween Trick or Treat avond. De kinderen kregen een lampion en daarna konden ze bij heel veel winkels een snoepje halen. Sommige mensen waren best wel eng verkleed en Laura vond het soms dan ook best wel spannend.
Op 29 oktober was het kijkles bij het zwemmen. Met zijn vieren zijn we naar het zwembad gegaan en Mark, Laura en ik hebben de hele les naar Bas gekeken. Na de lunch zijn we naar Krimpen aan de IJssel gegaan omdat Mila vandaag haar 2e verjaardag vierde. Het was mooi weer en de kindjes hebben fijn buiten kunnen spelen. Met zijn allen hebben we frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gereden. In de auto zei Bas ineens tegen Mark, Laura en mij: “ik hou meer dan 100 jaar van jullie”. Laura was in de auto in slaap gevallen, Bas is de hele tijd wakker gebleven. Ondanks dat het pas ongeveer 20:00 uur was toen we weer thuis kwamen, was het al erg donker en Bas zei trots tegen Laura toen hij uitstapte dat hij de hele nacht was opgebleven ;-).
We zijn op 30 oktober gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Annie was er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na het avondeten hebben ze nog een tijdje lekker in bad zitten spetteren.
Op 31 oktober hebben Laura en ik boodschappen gedaan. Na school kwam Giel bij ons spelen. Bas, Laura en Giel hebben fijn samen gespeeld; lekker in de tuin, met de Lego-trein en ze hebben winkeltje gespeeld.
Laura is op 01 november naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. Toen ik tussen de middag de fiets met Bas en Laura erop vanuit de garage naar buiten reed, viel de fiets om. Ik vond het zó erg en voelde me zó schuldig! Ik weet niet wat er gebeurde, wie er zat te wiebelen, maar ineens viel de fiets om en lagen Bas en Laura op de grond. Gelukkig zijn we vooral heel erg geschrokken. Bas had wat last van zijn elleboog en Laura’s hand deed een beetje pijn. Laura heeft onderweg naar school bijna de hele weg gehuild, maar toen ze vroeg of ze televisie mocht kijken en ik zei dat dat goed was, was ze stil. Na school hebben we gezellig met zijn drietjes memory gedaan. Na het avondeten hebben we weer eens met zijn viertjes op de Wii gekart.
Op 02 november zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje en Eline. Daarna hebben Bas, Laura en ik samen met Sanne, Dieks en Aukje en Charlotte en Jule een bolderkar versierd en zijn we met zijn allen de deuren langs geweest om lege statiegeldflessen in te zamelen voor Kinderspel. We zijn een hele tijd onderweg geweest en de kindjes hebben het zo goed volgehouden! Met heel veel flessen (en heel veel snoep) zijn we naar Jan Linders geweest om de flessen daar in te leveren. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn nog even in bad gespeeld.
Op 3 november zijn we na school naar het gemeentehuis geweest om Bas zijn nieuwe identiteitskaart op te halen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest: opa is vandaag 65 jaar geworden!!! Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en een stukje gebak gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative